book cover
99 načina kako odvući dijete od TV – a Grupa autora
book cover
Pročitaj odlomak

99 načina kako odvući dijete od TV – a

Grupa autora

U ovoj knjizi nudimo vam niz prijedloga kojima ćete zamijeniti gledanje televizije i igranje videoigrica. Slijedeći naše ideje, uza svoju ćete djecu korisno provesti vrijeme te im pokazati kako se sami mogu zabaviti i istovremeno učiti. U knjizi su opisane aktivnosti u kojima mogu sudjelovati djeca

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2007
Broj stranica 160
Dimenzije 15x20

Sažetak knjige

U ovoj knjizi nudimo vam niz prijedloga kojima ćete zamijeniti gledanje televizije i igranje videoigrica. Slijedeći naše ideje, uza svoju ćete djecu korisno provesti vrijeme te im pokazati kako se sami mogu zabaviti i istovremeno učiti. U knjizi su opisane aktivnosti u kojima mogu sudjelovati djeca od četiri do dvanaest godina. I zato, ugasite televizor, potaknite maštu!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Paradox d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532211122
Dimenzije: 15x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?