book cover
9 mjeseci s Bogom Eline Landon
book cover
Pročitaj odlomak

9 mjeseci s Bogom

Duhovna priprava za rođenje djeteta

Eline Landon

U blagoslovljenim mjesecima iščekivanja rođenja djeteta ova jedinstvena knjiga bit će vaš pouzdan duhovni pratitelj. Éline Landon za vas je napisala ova majčinska promišljanja, sabrala ove nježne odlomke iz Svetoga pisma i obogatila ih meditacijama kako bi vam pomogla duhovno proživjeti svaki mjesec

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 168

Sažetak knjige

U blagoslovljenim mjesecima iščekivanja rođenja djeteta ova jedinstvena knjiga bit će vaš pouzdan duhovni pratitelj. Éline Landon za vas je napisala ova majčinska promišljanja, sabrala ove nježne odlomke iz Svetoga pisma i obogatila ih meditacijama kako bi vam pomogla duhovno proživjeti svaki mjesec trudnoće u skladu s Božjim planom ljubavi. Nije zaboravljen ni otac; i njemu će ova knjiga pomoći da prati svoje dijete sve do dana kada će ga primiti u svoje naručje. Kako se rođenje vašega djeteta bude približavalo, tako se vraćajte na ove poticajne stranice kako biste osvježili dušu, ojačali svoju vjeru i kako bi vas nadahnuli primjeri mnogih parova iz Svetoga pisma koji su očekivali dijete. Ovdje ćete pronaći i meditacije pogodne za različite trenutke i osjećaje koji se pojavljuju – ponekad i vrlo burno – u danima trudnoće. Ova će prekrasna knjiga otvoriti vaše oči i vaše srce prema djetetovoj prisutnosti u sebi i prema Božjoj beskrajnoj ljubavi s kojom se On brine za one koji se u njega uzdaju.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Verbum d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532356601
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?