book cover
7 ključeva čitanja s razumijevanjem Susan Zimmermann
book cover
Pročitaj odlomak

7 ključeva čitanja s razumijevanjem

Kako pomoći djeci da čitaju i razumiju pročitano!

Susan Zimmermann Chryse Hutchins

Autorice nude stručnu pomoć djeci i roditeljima savjetima za što bolje i učinkovitije čitanje odnosno razumijevanje pročitanoga. Objašnjeno je sedam ključeva koji otvaraju jednostavne tajne vještine čitanja: stvaranje mentalnih slika, primjena predznanja, postavljanje pravih pitanja, zaključivanje,

Format Meki uvez
Godina izdanja 2009
Broj stranica 176
Dimenzije 16,5x23

Sažetak knjige

Autorice nude stručnu pomoć djeci i roditeljima savjetima za što bolje i učinkovitije čitanje odnosno razumijevanje pročitanoga. Objašnjeno je sedam ključeva koji otvaraju jednostavne tajne vještine čitanja: stvaranje mentalnih slika, primjena predznanja, postavljanje pravih pitanja, zaključivanje, izdvajanje najbitnijih tema i ideja, sinteza informacija te primjena strategija za “izvlačenje iz škripca”.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Ostvarenje d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ilona Posokhova
ISBN-13: 9789533060002
Dimenzije: 16,5x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?