book cover
55 savjeta - - - kako umiriti svoje dijete Martin Stiefenhofer
book cover
Pročitaj odlomak

55 savjeta - - - kako umiriti svoje dijete

Martin Stiefenhofer

Priručnik za roditelje. Sadrži savjete kako na primjeren način djetetu osigurati mir, tišinu i mogućnost koncentracije. Navodi se niz provjerenih tehnika u obliku igara i malih vježbi: koncentriranje na sebe i vlastitu osjetilnu percepciju, igre kretanja, igre zamišljanja i putovanja u mašti, joga i

Format Meki uvez
Godina izdanja 2002
Broj stranica 47
Dimenzije 15x21

Sažetak knjige

Priručnik za roditelje. Sadrži savjete kako na primjeren način djetetu osigurati mir, tišinu i mogućnost koncentracije. Navodi se niz provjerenih tehnika u obliku igara i malih vježbi: koncentriranje na sebe i vlastitu osjetilnu percepciju, igre kretanja, igre zamišljanja i putovanja u mašti, joga i duboko mišićno opuštanje, rituali koji dovode do smirenja.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Andromeda
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Nataša Nedeljković
ISBN-13: 9789536294633
Dimenzije: 15x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?