book cover
55 savjeta - - - kad vašem djetetu treba samopouzdanje Petra Stamer-Brandt
book cover
Pročitaj odlomak

55 savjeta - - - kad vašem djetetu treba samopouzdanje

Petra Stamer-Brandt

Priručnik za roditelje. Sadrži savjete kako na primjeren način razvijati zdrav osjećaj vlastite vrijednosti, a time i samopouzdanje u djece. Navode se igre i način postupanja sa djecom kako bi im se omogućilo da otkriju svoju jedinstvenost, prevladaju stidljivost, spoznaju vlastite interese i izbore

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2003
Broj stranica 47
Dimenzije 15x21

Sažetak knjige

Priručnik za roditelje. Sadrži savjete kako na primjeren način razvijati zdrav osjećaj vlastite vrijednosti, a time i samopouzdanje u djece. Navode se igre i način postupanja sa djecom kako bi im se omogućilo da otkriju svoju jedinstvenost, prevladaju stidljivost, spoznaju vlastite interese i izbore se za njih, sudjeluju u donošenju odluka koje se njih tiču, te pomažu drugima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Andromeda
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Nataša Nedeljković
ISBN-13: 9789536294664
Dimenzije: 15x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?