book cover
55 savjeta - - - kad vašem djetetu treba samopouzdanje Petra Stamer-Brandt
book cover
Pročitaj odlomak

55 savjeta - - - kad vašem djetetu treba samopouzdanje

Petra Stamer-Brandt

Priručnik za roditelje. Sadrži savjete kako na primjeren način razvijati zdrav osjećaj vlastite vrijednosti, a time i samopouzdanje u djece. Navode se igre i način postupanja sa djecom kako bi im se omogućilo da otkriju svoju jedinstvenost, prevladaju stidljivost, spoznaju vlastite interese i izbore

Format Meki uvez
Godina izdanja 2003
Broj stranica 47
Dimenzije 15x21

Sažetak knjige

Priručnik za roditelje. Sadrži savjete kako na primjeren način razvijati zdrav osjećaj vlastite vrijednosti, a time i samopouzdanje u djece. Navode se igre i način postupanja sa djecom kako bi im se omogućilo da otkriju svoju jedinstvenost, prevladaju stidljivost, spoznaju vlastite interese i izbore se za njih, sudjeluju u donošenju odluka koje se njih tiču, te pomažu drugima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Andromeda
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Nataša Nedeljković
ISBN-13: 9789536294664
Dimenzije: 15x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?