book cover
55 savjeta - - - kad se vaše dijete boji Martin Stiefenhofer
book cover
Pročitaj odlomak

55 savjeta - - - kad se vaše dijete boji

Martin Stiefenhofer

Priručnik za roditelje. Sadrži savjete kako s osjećajem za mjeru i na primjeren način, reagirati na dječje strahove. Navode se igre i način postupanja sa djecom kada imaju strahove od rastanka i gubitka, stranaca , noći, bolesti, nesreće, smrti, nesposobnosti, škole i imaginarne strahove, te kada su

Format Meki uvez
Godina izdanja 2003
Broj stranica 47
Dimenzije 15x21

Sažetak knjige

Priručnik za roditelje. Sadrži savjete kako s osjećajem za mjeru i na primjeren način, reagirati na dječje strahove. Navode se igre i način postupanja sa djecom kada imaju strahove od rastanka i gubitka, stranaca , noći, bolesti, nesreće, smrti, nesposobnosti, škole i imaginarne strahove, te kada su djeca stidljiva.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Andromeda
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Nataša Nedeljković
ISBN-13: 9789536294657
Dimenzije: 15x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?