book cover
365 igara za kuću i školu Elio Giacone
book cover
Pročitaj odlomak

365 igara za kuću i školu

Elio Giacone

Tražite kreativne igre za djecu? 365 igara za kuću i školu donosi različite igre za svaki dan u godini. Svaka igra objašnjena je na jednostavan način te je naveden broj igrača koji može igrati. Prikladne za ograničene prostore (predvorje, soba, dvorana itd.) i mogu se koristiti kao pomoć djeci da ra

Format Meki uvez
Godina izdanja 2013
Broj stranica 276
Dimenzije 12x19

Sažetak knjige

Tražite kreativne igre za djecu? 365 igara za kuću i školu donosi različite igre za svaki dan u godini. Svaka igra objašnjena je na jednostavan način te je naveden broj igrača koji može igrati. Prikladne za ograničene prostore (predvorje, soba, dvorana itd.) i mogu se koristiti kao pomoć djeci da rastu na skladan i uravnotežen način. Ove igre za djecu potiču domišljatost i pamćenje, a velikim dijelom i maštu. Jedan veliki psihoanalitičar i teoretičar psihoanalize napisao je da za čovjeka ne bi bilo nikakve stvarnosti kad prije toga ne bi bilo mašte. Time se vodio i autor ove knjige pružajući nam čak 365 ideja za igru s djecom. Knjiga je jednostavna za uporabu u bilo kojoj situaciji u u bilo kojem trenutku. Predstavlja izvrsnu zabavu za svako društvo.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Salesiana d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Mato Balić
ISBN-13: 9789532051131
Dimenzije: 12x19
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?