book cover
101 način kako djetetu pokazati da ga volite Jelena Janičić-Holcer
book cover
Pročitaj odlomak

101 način kako djetetu pokazati da ga volite

Jelena Janičić-Holcer

Djetetu je važno govoriti i pokazivati mu da ga volite, a načina da se to učini ima bezbroj, u svom obraćanju roditeljima navodi autorica knjige i podastire niz ideja i postupaka za iskazivanje roditeljske ljubavi prema djetetu. Opisuje ponašanje roditelja prema djetetu, te aktivnosti i igre koje ro

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format
Godina izdanja 2007
Broj stranica 59

Sažetak knjige

Djetetu je važno govoriti i pokazivati mu da ga volite, a načina da se to učini ima bezbroj, u svom obraćanju roditeljima navodi autorica knjige i podastire niz ideja i postupaka za iskazivanje roditeljske ljubavi prema djetetu. Opisuje ponašanje roditelja prema djetetu, te aktivnosti i igre koje roditelji i djeca zajedno izvode, a koje će djetetu pokazati koliko je važno svom roditelju. Primjenjivo sa djecom uzrasta 2 - 8 godina.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Izdavač: Naklada Nika
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Vesna Salaj
Ilustrator: Dušan Pavlić
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?