101 način kako djetetu pokazati da ga volite
NEDOSTUPNO
0

101 način kako djetetu pokazati da ga volite

Jelena Janičić-Holcer

Djetetu je važno govoriti i pokazivati mu da ga volite, a načina da se to učini ima bezbroj, u svom obraćanju roditeljima navodi autorica knjige i podastire niz ideja i postupaka za iskazivanje...

3,85 € (29,01 kn)

Sažetak knjige

Djetetu je važno govoriti i pokazivati mu da ga volite, a načina da se to učini ima bezbroj, u svom obraćanju roditeljima navodi autorica knjige i podastire niz ideja i postupaka za iskazivanje roditeljske ljubavi prema djetetu. Opisuje ponašanje roditelja prema djetetu, te aktivnosti i igre koje roditelji i djeca zajedno izvode, a koje će djetetu pokazati koliko je važno svom roditelju. Primjenjivo sa djecom uzrasta 2 - 8 godina.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Naklada Nika

Hrvatski jezik

9789539982006

0x0cm

-

2007.

59

Vesna Salaj

Dušan Pavlić

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?