book cover
10 najvažnijih stvari za vaše dijete Roni Jay
book cover
Pročitaj odlomak

10 najvažnijih stvari za vaše dijete

Roni Jay

Ništa nije važnije od vaše djece - i naravno da za njih želite učiniti najbolje što možete i želite biti najbolji roditelji koji možete biti. Ali kako možete znati činite li to ispravno? Knjiga "10 najvažnijih stvari za vaše dijete" na jednostavan i razumljiv način daje mnoštvo savjeta i praktičnih

Format Meki uvez
Godina izdanja 2011
Broj stranica 185
Dimenzije 13,4x19,1

Sažetak knjige

Ništa nije važnije od vaše djece - i naravno da za njih želite učiniti najbolje što možete i želite biti najbolji roditelji koji možete biti. Ali kako možete znati činite li to ispravno? Knjiga "10 najvažnijih stvari za vaše dijete" na jednostavan i razumljiv način daje mnoštvo savjeta i praktičnih primjera o odgajanju sretne i samopouzdane djece. Knjiga uključuje najvažnije stvari koje roditelj treba učiniti, koji je najbolji način da provedete zajedničko vrijeme, što možete naučiti svoju djecu, što će imati najpozitivniji učinak na njihove živote, te koje će male stvari imati utjecaj na njihovu sreću sada i na uspjeh u budućnosti. Neke od tema koja ova knjiga obuhvaća su kako postaviti čvrste temelje i granice u njihovom svijetu, pokazati im put kako da razlikuju ispravno od pogrešnog, na­učiti ih vrijednosti novca, pokazati im da i zdrava hrana može biti zabavna, naučiti ih razmišljati, te kako razviti kvalitetan odnos sa svojim djetetom. U konačnici je to ono što svi mi želimo za našu djecu i ako to učinimo ispravno, prestat ćemo brinuti o malim stvarima koje nisu važne.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Naklada Veble
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532511161
Dimenzije: 13,4x19,1
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?