book cover
1-2-3 uspjeh za odgojitelje i učitelje Thomas W. Phelan
book cover
Pročitaj odlomak

1-2-3 uspjeh za odgojitelje i učitelje

Učinkovita disciplina od dječjeg vrtića do 8. razreda

Thomas W. Phelan Sarah Schonour

Program 1-2-3 predstavljen u ovoj knjizi, opisuje metode uspostavljanja i održavanja discipline u dječjem vrtiću i osnovnoj školi. Poput svog prethodnika: 1-2-3 programa za roditelje, i 1-2-3 program za odgojitelje i učitelje, razvrstava metode discipline u skupini i razredu u tri temeljna, zasebna

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2005
Broj stranica 193
Dimenzije 15,5x23

Sažetak knjige

Program 1-2-3 predstavljen u ovoj knjizi, opisuje metode uspostavljanja i održavanja discipline u dječjem vrtiću i osnovnoj školi. Poput svog prethodnika: 1-2-3 programa za roditelje, i 1-2-3 program za odgojitelje i učitelje, razvrstava metode discipline u skupini i razredu u tri temeljna, zasebna koraka: kontroliranje nepoželjnog ponašanja, poticanje dobrog ponašanja i učvršćivanje odnosa s učenicima. Jedno poglavlje odnosi se na djecu s posebnim potrebama. U knjizi se nalazi i upitnik samoprocjene za učitelje.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Ostvarenje d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Dunja Flegar
ISBN-13: 9789536827404
Dimenzije: 15,5x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?