Tajne Karola Wojtyle
NEDOSTUPNO
0

Tajne Karola Wojtyle

Antonio Socci

Ova je knjiga svojim velikim dijelom napisana po svjedočenju Papina ispovjednika i najboljeg prijatelja, kardinala Deskura, koji je još od konklava trpio za njegovo poslanje. Ona nastoji zaviriti u...

10,62 €

Sažetak knjige

Ova je knjiga svojim velikim dijelom napisana po svjedočenju Papina ispovjednika i najboljeg prijatelja, kardinala Deskura, koji je još od konklava trpio za njegovo poslanje. Ona nastoji zaviriti u mistični život pape Ivana Pavla II., njegove svetu ljubav prema Majci Mariji čiji je glas slušao, tajnu njegova svetačkog trpljenja za spasenje svijeta, duboku vezu s Kraljicom Mira i Međugorjem… Knjiga je ovo koja na sasvim intiman način otkriva proroka i sveca naših dana i njegov sveti lik neizbježno i zauvijek polaže u srce svakog čitatelja.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Naklada Benedikta d.o.o.

Hrvatski jezik

9789537793142

13.5x20cm

Meki uvez

2012.

218

Benedikta Matošević

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje