book cover
... kao ričući lav ... Tarcisio Mezzetti
book cover
Pročitaj odlomak

... kao ričući lav ...

Zlo opsjeda Božji narod

Tarcisio Mezzetti

Ova je knjiga plod dugotrajnih i temeljitih istraživanja začuđujućeg svijeta okultnog, ezoterije, magije i vještičarstva. Vođen dubokom mudrošću autora, čitatelj otkriva da taj svijet nije tako daleko od sotonizma, kako bi mnogi htjeli vjerovati, i da je mnogo rasprostra-njeniji nego što se misli, t

Format Meki uvez
Godina izdanja 2016
Broj stranica 427
Dimenzije 13,5x20

Sažetak knjige

Ova je knjiga plod dugotrajnih i temeljitih istraživanja začuđujućeg svijeta okultnog, ezoterije, magije i vještičarstva. Vođen dubokom mudrošću autora, čitatelj otkriva da taj svijet nije tako daleko od sotonizma, kako bi mnogi htjeli vjerovati, i da je mnogo rasprostra-njeniji nego što se misli, te nije tako rascjepkan kako se čini na prvi pogled, nego je sastavljen od jednoga iznimno ujedinjenog i izvanredno povezanog korpusa. Nije riječ samo o šarlatanstvu i nepoštenom oportunizmu koji žele prevariti neuke. Autor je otkrio da u tome ima mnogo više. Otkrio je istinu o onome što tvrdi sveti Augustin: Mnoštvo bezbožnika čini đavolje tijelo čiji je poglavica sam đavao. To mnoštvo čine nadasve oni koji su pali kao s nebesa, odvajajući se od Krista i Crkve. Lucifera, sina Zorina koji je pao, možemo vidjeti u četi onih koji su otpali od Krista i Crkve. Svijet ezoterije, magije i vještičarstva čini upravo četa onih koji su otpali od Krista i Crkve i čini se da su svi njihovi napori usmjereni istom cilju - postići da što više ljudi nasljeduje njihov pad. Kako bi na neki način pridonio zaustavljanju te prijevare, autor je danomice radio na sastavljanju ovih stranica.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Naklada Benedikta d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Antonija Marcelić
ISBN-13: 9789537793524
Dimenzije: 13,5x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?