book cover
Ak odrastem, bit ću katolik Marko Kornelije Glogović
book cover
Pročitaj odlomak

Ak odrastem, bit ću katolik

Marko Kornelije Glogović

Pater Marko u svojoj novoj knjizi poziva na obraćenje, na promjenu srca. Možemo ići na Misu, ispovijed, činiti dobra djela… a da istovremeno u nutrini gajimo mržnju, nepraštanje, zamjeranje… Ako želimo baštiniti blagoslov, trebamo se suočiti sa stvarnim stanjem svoga srca i riješiti se tereta koji n

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 219
Dimenzije 13x20,5

Sažetak knjige

Pater Marko u svojoj novoj knjizi poziva na obraćenje, na promjenu srca. Možemo ići na Misu, ispovijed, činiti dobra djela… a da istovremeno u nutrini gajimo mržnju, nepraštanje, zamjeranje… Ako želimo baštiniti blagoslov, trebamo se suočiti sa stvarnim stanjem svoga srca i riješiti se tereta koji nosimo! Moramo žurno obnoviti svoju vjeru! Ne smijemo se bojati, ne smijemo očajavati, ne smijemo sumnjati u Božju pobjedu. Nebo je uz vjerne! Duhovni svijet nas okružuje i pomaže nam! (Iz knjige)

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Figulus d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789537929732
Dimenzije: 13x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?