book cover
Moj Camino - Šetnja u dubine sebe Mara Doljak
book cover
Pročitaj odlomak

Moj Camino - Šetnja u dubine sebe

Mara Doljak

Nakon što je 2015. autorica bila na svom prvom putovanju u španjolsko svetište Santiago de Compostela, u rujnu 2016. ponovno kreće na put. Iako autorica i ovaj put opisuje mjesta i ljude koje putem susreće, budući da sada već zna što ju očekuje na putu, opis je mirniji, konkretniji, ali i dublji i i

Format Meki uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 192
Dimenzije 16x23

Sažetak knjige

Nakon što je 2015. autorica bila na svom prvom putovanju u španjolsko svetište Santiago de Compostela, u rujnu 2016. ponovno kreće na put. Iako autorica i ovaj put opisuje mjesta i ljude koje putem susreće, budući da sada već zna što ju očekuje na putu, opis je mirniji, konkretniji, ali i dublji i iskreniji. U njenom opisu Camino nije samo put - on poprima jednu duhovnu dimenziju, gotovo kao samostalno biće.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Aromara d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 16x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?