book cover
Ljubav oko svijeta Davor Rostuhar
book cover
Pročitaj odlomak

Ljubav oko svijeta

Davor Rostuhar

Ljubav je jedna od onih riječi za koje svatko misli da razumije, no što dublje razmišljamo o njoj, to više shvaćamo da velika većina nas ima potpuno različite ideje ljubavi. Odmaknemo li se od vlastite kulture, otkrit ćemo da različiti dijelovi svijeta imaju još šarolikije definicije ljubavi. Upravo

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 400
Dimenzije 16x23

Sažetak knjige

Ljubav je jedna od onih riječi za koje svatko misli da razumije, no što dublje razmišljamo o njoj, to više shvaćamo da velika većina nas ima potpuno različite ideje ljubavi. Odmaknemo li se od vlastite kulture, otkrit ćemo da različiti dijelovi svijeta imaju još šarolikije definicije ljubavi. Upravo je ovakvo redefiniranje koncepta ljubavi bio plan kada su Anđela i Davor odlučili svoj medeni mjesec pretvoriti u put oko svijeta koji ih je vodio kroz 6 kontinenata i 30 zemalja. Ono što su naučili od neonskih svjetala megagradova, prašumskih plemena, bušmanskih pranaroda i afričkih pustinja donose nam natrag u našu Hrvatsku i otkrivaju što je stvarno ljubav, zašto je istodobno univerzalna i posebna emocija i da li bi njihova veza drugačije izgledala da su rođeni u nekom drugom vremenu i prostoru. Ljubav oko svijeta i medeni mjesec Davora i Anđele podsjećaju nas zašto je ljubav sila koja spaja svijet i najviša emocija koje dvije (ili više!) osoba mogu iskusiti.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Klub za ekspedicionizam i kulturu
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789534935002
Dimenzije: 16x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?