Ljubav oko svijeta
0

Ljubav oko svijeta

Davor Rostuhar

Ljubav je jedna od onih riječi za koje svatko misli da razumije, no što dublje razmišljamo o njoj, to više shvaćamo da velika većina nas ima potpuno različite ideje ljubavi. Odmaknemo li se od...

26,90 €

Sažetak knjige

Ljubav je jedna od onih riječi za koje svatko misli da razumije, no što dublje razmišljamo o njoj, to više shvaćamo da velika većina nas ima potpuno različite ideje ljubavi. Odmaknemo li se od vlastite kulture, otkrit ćemo da različiti dijelovi svijeta imaju još šarolikije definicije ljubavi. Upravo je ovakvo redefiniranje koncepta ljubavi bio plan kada su Anđela i Davor odlučili svoj medeni mjesec pretvoriti u put oko svijeta koji ih je vodio kroz 6 kontinenata i 30 zemalja. Ono što su naučili od neonskih svjetala megagradova, prašumskih plemena, bušmanskih pranaroda i afričkih pustinja donose nam natrag u našu Hrvatsku i otkrivaju što je stvarno ljubav, zašto je istodobno univerzalna i posebna emocija i da li bi njihova veza drugačije izgledala da su rođeni u nekom drugom vremenu i prostoru. Ljubav oko svijeta i medeni mjesec Davora i Anđele podsjećaju nas zašto je ljubav sila koja spaja svijet i najviša emocija koje dvije (ili više!) osoba mogu iskusiti.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Klub za ekspedicionizam i kulturu

Hrvatski jezik

9789534935002

16x23cm

Tvrdi uvez

2021.

400

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje