book cover
Ljubav oko svijeta Davor Rostuhar
book cover
Pročitaj odlomak

Ljubav oko svijeta

Davor Rostuhar

Nakon vjencanja, Andela i Davor otišli su na medeni mjesec sa cvrstim ciljem – putovati oko svijeta godinu dana i istražiti poimanje i praksu ljubavi kroz razlicite svjetske kulture. Šest kontinenata, 30 zemalja: od ljubavi na neonskom betonu urbanih gradova do bušmanske ljubavi africkih pustinja. N

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 400
Dimenzije 16x23

Sažetak knjige

Nakon vjencanja, Andela i Davor otišli su na medeni mjesec sa cvrstim ciljem – putovati oko svijeta godinu dana i istražiti poimanje i praksu ljubavi kroz razlicite svjetske kulture. Šest kontinenata, 30 zemalja: od ljubavi na neonskom betonu urbanih gradova do bušmanske ljubavi africkih pustinja. Na svojem neobicnom putovanju Andela i Davor otkrivaju što je ljubav, što je toliko posebno u njihovoj vezi da ih je nagnalo da posvete život jedno drugome i bi li njihova ljubav bila ista da su rodeni u drugom vremenu i drugom mjestu. Ovo uzbudljivo putovanje podsjetit ce vas zašto je ljubav univerzalna sila koja nas sve spaja i zašto je ona najviša vrijednost prema kojoj dvije osobe mogu stremiti.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Klub za ekspedicionizam i kulturu
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789534935002
Dimenzije: 16x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?