Prepoznavanje gljiva
0

Prepoznavanje gljiva

Peter Jordan

Ilustrirana enciklopedija

15,93 €

Sažetak knjige

Knjiga koja čitatelju i potencijalnome beraču gljiva treba olakšati prepoznavanje različitih vrsta gljiva, a prije svega razlikovanje jestivih od nejestivih vrsta. Autor u uvodnom dijelu govori o tome što su gljive, opisuje njihove dijelove, te navodi gdje se, kada i kako beru. Zaključuje poglavljem o pohrani gljiva. U sljedećem dijelu govori o razlici između jestivih i nejestivih gljiva, usredotočujući se na jestive, prikazujući njihove najbolje vrste i navodeći vrste koje rastu u određeno doba godine, te skreće pozornost na otrovne srodnike i smrtonosne vrste koje se često nalaze među jestivima.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Leo-commerce d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532180701

17x22cm

Tvrdi uvez

2004.

132

Petar Puhmajer

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje