book cover
Ciklus svemirskih katastrofa Richard Firestone
book cover
Pročitaj odlomak

Ciklus svemirskih katastrofa

Potopi, požari i skapavanja u povijesti civilizacije

Richard Firestone Allen West Simon Warwick-Smith

Riječ je uglavnom o prirodnim katastrofama unatrag više milenija, ali i o hipotetičnim pretpostavkama o njihovim ranijim pojavama u određenoj kozmičkoj konstelaciji. Autori su kulminaciju tih događanja istraživali do te mjere da su mogli izložiti dokaze o masovnom umiranju, kataklizmama, zatopljenji

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2007
Broj stranica 483
Dimenzije 17x24

Sažetak knjige

Riječ je uglavnom o prirodnim katastrofama unatrag više milenija, ali i o hipotetičnim pretpostavkama o njihovim ranijim pojavama u određenoj kozmičkoj konstelaciji. Autori su kulminaciju tih događanja istraživali do te mjere da su mogli izložiti dokaze o masovnom umiranju, kataklizmama, zatopljenjima i geološkim pojavama koje bi navele na nove zaključke o izumrlim životinjskim vrstama. Na sličan način podastiru teoriju o tzv. šestom uništenju, odnosno ljudskom faktoru kao potencijalnoj prijetnji civilizaciji. Upotrijebili su i legende i mitove koji bi se poklopili sa znanstvenim pretpostavkama. Knjiga obiluje sintezom znanstvenih i drugih činjenica o područjima koja su bila na udaru velikih potopa, požara i skapavanja u povijesti civilizacije.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Stari grad d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Vlasta Mihavec
ISBN-13: 9789536716548
Dimenzije: 17x24
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?