book cover
Breskva, marelica, šljiva Dušan Savković
book cover
Pročitaj odlomak

Breskva, marelica, šljiva

Dušan Savković

Rezidba, kalemljenje, uzgoj, razmnožavanje, zaštita, održavanje, branje i prerada. Praktičan je priručnik o postupcima pri uzgoju bresaka, nektarina, marelica i šljiva. Opisane su sve posebnosti povezane sa suvremenim uzgojem, razmnožavanjem i održavanjem nasada, zaštitom od bolesti i nametnika te b

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 112
Dimenzije 16,5x23,5

Sažetak knjige

Rezidba, kalemljenje, uzgoj, razmnožavanje, zaštita, održavanje, branje i prerada. Praktičan je priručnik o postupcima pri uzgoju bresaka, nektarina, marelica i šljiva. Opisane su sve posebnosti povezane sa suvremenim uzgojem, razmnožavanjem i održavanjem nasada, zaštitom od bolesti i nametnika te branjem i preradom ovog voća. Posebna je pozornost posvećena opisu postupaka kalemljenja i orezivanja. Svakako treba istaknuti i sadržaje o postupku destilacije rakije od bresaka i marelica, te rakije šljivovice.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Begen d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532743975
Dimenzije: 16,5x23,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?