book cover
Biljne vrste livada i pašnjaka Katarina-Daniela Dubravec
book cover
Pročitaj odlomak

Biljne vrste livada i pašnjaka

Katarina-Daniela Dubravec

Ljubiteljima livada i pašnjaka, sakupljačima bilja, a prije svega studentima botanike, ova ce sistematika bilja, odlično u boji ilustrirana, biti savršen vodič kroz floru kontinentalnih livada. Biljke su raspoređene po redovima i porodicama, a na kraju se nalazi popis znanstvenog i hrvatskog nazivlj

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2002
Broj stranica 148
Dimenzije 17 x 24

Sažetak knjige

Ljubiteljima livada i pašnjaka, sakupljačima bilja, a prije svega studentima botanike, ova ce sistematika bilja, odlično u boji ilustrirana, biti savršen vodič kroz floru kontinentalnih livada. Biljke su raspoređene po redovima i porodicama, a na kraju se nalazi popis znanstvenog i hrvatskog nazivlja biljnih vrsta. Detaljno su opisane morfološke značajke vrsta te istaknuti organi biljke po kojima je vrstu najlakše prepoznati. Navedena su i staništa, krmne vrijednosti, škodljivost, otrovnost i vrijeme cvatnje.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Školska knjiga d.d.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789530311251
Dimenzije: 17 x 24
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?