book cover
Bermudski trokut Elizabeth Nichols
book cover
Pročitaj odlomak

Bermudski trokut

Elizabeth Nichols

Ovdje imamo zastrašujuće nalaze o misterioznim vodama, gdje su brodovi, avioni, putnici, i posade nestali bez ikakvog traga sve do dana današnjeg! Nema čak ni tijela, koja bu nam eventualno mogla dati neku naznaku sudbine koja je snašla više od 100 brodova, aviona i jahti - i više od tisuću njihovih

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2002
Broj stranica 133

Sažetak knjige

Ovdje imamo zastrašujuće nalaze o misterioznim vodama, gdje su brodovi, avioni, putnici, i posade nestali bez ikakvog traga sve do dana današnjeg! Nema čak ni tijela, koja bu nam eventualno mogla dati neku naznaku sudbine koja je snašla više od 100 brodova, aviona i jahti - i više od tisuću njihovih putnika i članova posade - koji su nestali bez traga na nebu ili u vodama unutar trokuta u oceanu između Floride i Bermuda. Nikada nije nađeno nijedno tijelo žrtve, niti komad olupine! .....Sada pet glasovitih okultista - uključujući i svjetski poznatu Irene Hughes - istražuju smrtonosnu misteriju. NJIHOVI ĆE NAS ZAKLJUČCI ŠOKIRATI!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Dragutin Hlad
ISBN-13: 9789536306336
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?