Sapiens: Kratka povijest čovječanstva
2

Sapiens: Kratka povijest čovječanstva

Yuval Noah Harari

Barem šest ljudskih vrsta živjelo je na zemlji prije 100 000 godina. Danas živi samo jedna. Mi. Homo Sapiensi. Kako je naša vrsta uspjela preživjeti sve do danas? Zašto smo napustili drevne...

19,78 €

Sažetak knjige

Barem šest ljudskih vrsta živjelo je na zemlji prije 100 000 godina. Danas živi samo jedna. Mi. Homo Sapiensi. Kako je naša vrsta uspjela preživjeti sve do danas? Zašto smo napustili drevne lovačko-sakupljačke načine života naših predaka i organizirali se u zajednice koje će kasnije izrasti u gradove i kraljevstva? Kako smo počeli vjerovati u bogove, nacije, ljudska prava; kako smo izumili novac, knjige i zakone; kako nas je zarobila birokracija i potrošački način života? I kako će se naš svijet mijenjati kroz tisućljeća koja dolaze? U ovom odvažnom, temeljitom i provokativnom djelu, Dr. Yuval Noah Harari stavlja na test sve što smo mislili da znamo o ljudskoj vrsti: propituje prirodu naših misli, naših djela, naše moći; a samim time i našu budućnost...

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Fokus komunikacije d.o.o.

Hrvatski jezik

9789537213657

15x23cm

Meki uvez

2016.

480

Predrag Raos

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje