Pet žena
0

Pet žena

Hallie Rubenhold

Priča o životima žrtava Jacka Trbosjeka

15,79 €

Sažetak knjige

Polly, Annie, Elizabeth, Catherine i Mary-Jane slavne su zbog jednake sudbine, iako se nikada nisu upoznale. Rođene su u ulici Fleet, Knightsbridgeu, Wolverhamptonu, Švedskoj i Walesu. Pisali su balade, vodile kavane, živjele na velikim imanjima, udisale prah tiskarske boje i bježale od trgovaca ljudima. I sve su ubijene 1888. Njihov ubojica nikada nije identificiran, ali ime koje su mu nadjenuli novinari postalo je daleko poznatije od njihovih. Sada, u ovom poražavajućem narativu o pet života, povjesničarka Hallie Rubenhold konačno postavlja rekord i vraća tim ženama njihove priče.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

24 sata d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533237169

13.5x20.5cm

Meki uvez

2021.

416

Ira Martinović

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje