book cover
Arkturova sonda Jose Arguelles
book cover
Pročitaj odlomak

Arkturova sonda

Priče i izvještaji o istraživanju koje traje

Jose Arguelles

Arktur (lat. Arcturus) je najsjajnija zvijezda u zviježđu Volara udaljenom od Sunčevog sustava oko 37 svjetlosnih godina. Njegov zvjezdani sustav obuhvaća barem šest planetarnih tijela i mnogo je puta veći i stariji od naše zvijezde i njenog sustava. Arkturijanci su se u Sunčev sustav počeli upletat

Format Meki uvez
Godina izdanja 2011
Broj stranica 270
Dimenzije 13,5x19,5

Sažetak knjige

Arktur (lat. Arcturus) je najsjajnija zvijezda u zviježđu Volara udaljenom od Sunčevog sustava oko 37 svjetlosnih godina. Njegov zvjezdani sustav obuhvaća barem šest planetarnih tijela i mnogo je puta veći i stariji od naše zvijezde i njenog sustava. Arkturijanci su se u Sunčev sustav počeli upletati prije više od tri milijuna godina kad je na Velatropi 24.4, planetu poznatom kao Mars, osnovana svemirska kolonija – galaktička postaja. S toplim ciklusima od 40 000 godina, Mars je predstavljao savršenu eksperimantalnu postaju. Da je išta pošlo po zlu, Arkturov sustav ne bi bio pogođen – barem se tako mislilo. No djelovanje karme, zakona uzroka i posljedice je neumoljivo, pa je zaboravljanje na postojanje „onih drugih“ imalo strašan ishod i za Mars i za Arktur. Tako teče dramatična priča o arkturijanskoj eksperimentalnoj postaji V.24.4, Marsu…Ona se nastavlja na susjednom plavom planetu V.24.3, Zemlji, gdje su Arkturijanci opreznije i razboritije pristupili ponovnoj provedbi svog plana… Upustite se u uzbudljivu pustolovinu započetu na Arkturu, upoznajte neobičnu posadu Sonde i uključite u istraživanje koje traje i čiji smo svi dio. Otkrijte daleke galaksije i paralelne univerzume, pozadinu legende o Camelotu i Excaliburu, upoznajte Merlina, Lucifera i članove Galaktičke Federacije, doznajte tko su kozmičke Maye, koje je pravo značenje proročanstva onih Zemaljskih i što krije A.D. 2013. Ova bi vam knjiga mogla promijeniti poglede na Svemir, čovječanstvo i prirodu stvarnosti.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Zagrebačka naklada d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Kristina Živković
ISBN-13: 9789532521214
Dimenzije: 13,5x19,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?