book cover
Arheologija: tragovima velikih civilizacija Paul Gerard Bahn
book cover
Pročitaj odlomak

Arheologija: tragovima velikih civilizacija

Paul Gerard Bahn

Arheologija je knjiga ilustrirana stotinama vrhunskih fotografija i kartama, namijenjena svima koje zanima povijest čovječanstva od prapovijesti do razvoja velikih civilizacija. Podijeljena je u dva dijela. U prvome dijelu donosi nastanak velikih civilizacija na svim kontinentima, istodobno objašnja

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2006
Broj stranica 432
Dimenzije 14,5x21,5

Sažetak knjige

Arheologija je knjiga ilustrirana stotinama vrhunskih fotografija i kartama, namijenjena svima koje zanima povijest čovječanstva od prapovijesti do razvoja velikih civilizacija. Podijeljena je u dva dijela. U prvome dijelu donosi nastanak velikih civilizacija na svim kontinentima, istodobno objašnjavajući kako su arheolozi na temelju materijalnih dokaza rekonstruirali život ljudi nekog razdoblja. Drugi dio knjige vodi nas na fantastično putovanje od velikih piramida u Gizi preko Troje i Rima, Stonehengea, Teotihuacána i Machu Picchua, do Kineskog zida, Masade i mnogih drugih mjesta koja nas ostavljaju bez daha.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Naklada Uliks d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Katarina Travašić
ISBN-13: 9789539916495
Dimenzije: 14,5x21,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?