book cover
Antički letači Erich Von Daniken
book cover
Pročitaj odlomak

Antički letači

Erich Von Daniken

Mnoge tajne povijesti do danas su ostale nerazriješene. Erich von Däniken posebno istražuje arheološke zagonetke koje još uvijek čekaju konačni odgovor. Već više od 20 godina Däniken održava predavanja diljem svijeta, a za svoj istraživački rad dobio je mnoga međunarodna priznanja. Dänikenova kontro

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2000
Broj stranica 192
Dimenzije 13,5x19,5

Sažetak knjige

Mnoge tajne povijesti do danas su ostale nerazriješene. Erich von Däniken posebno istražuje arheološke zagonetke koje još uvijek čekaju konačni odgovor. Već više od 20 godina Däniken održava predavanja diljem svijeta, a za svoj istraživački rad dobio je mnoga međunarodna priznanja. Dänikenova kontroverzna djela vremenom ne gube na aktualnosti već stalno pronalaze novu čitalačku publiku.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Zagrebačka naklada d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Mladen Udiljak
ISBN-13: 9789536234769
Dimenzije: 13,5x19,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?