1991. : moja sjećanja na stvaranje Hrvatske i Domovinski rat
NEDOSTUPNO
0

1991. : moja sjećanja na stvaranje Hrvatske i Domovinski rat

Vladimir Šeks

Knjiga 2.

6,64 €

Sažetak knjige

U drugom dijelu knjige Vladimir Šeks opisuje dramatične događaje koji su obilježili početak Domovinskog rata od polovice kolovoza do kraja 1991. godine. Dramatika rata i mnogobrojne tragične sudbine u gotovo cijeloj Hrvatskoj ostale su u sjeni pada Vukovara. Vukovarska tragedija izazvala je sukobe u državnom vrhu. Postavlja se pitanje gdje je završilo oružje za obranu Vukovara i istočne Slavonije. Predsjednik Tuđman traži odgovornost i optužuje za izdaju. Što je o svemu utvrdila tzv. Manolićeva komisija? Tko je radio za KOS? Je li Vukovar izdan? Vladimir Šeks prikupio je i u drugom nastavku knjige 1991. - moja sjećanja na stvaranje Hrvatske i Domovinski rat objavljuje veliki broj originalnih dokumenata koje javnost dosad nije imala prilike vidjeti. Ključni dokumenti tog vremena većinom su smatrani nedostupnim ili nestalim izvorima, ali Vladimir Šeks im je imao pristup. Pročitajte memorare koji su važan doprinos poznavanju razdoblja Domovinskog rata i vremena stvaranja Hrvatske u kojem je pao grad heroj – Vukovar.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Alfa d.d.

Hrvatski jezik

9789532802832

19x24cm

Meki uvez

2015.

496

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje