Život vrijedan življenja
0

Život vrijedan življenja

Robin Sharma

Budite sretni i ostavite trag

17,12 €

Sažetak knjige

Je li istinska svrha naše egzistencije zaboravljena u modernom vremenu? Suvremeni čovjek hoda po mjesecu, šalje projektil s jednog kraja planete na drugi, informacije putuju brzinom svjetlosti bez obzira na udaljenost. Istovremeno se čini da nismo sposobni pokucati na susjedova vrata i istinski upoznati dušu iza čovjeka, da prelako zaboravimo obećanje dano djeci i zaboravimo poštovati male dogovore koje smo sklopili s njima… Prema Robinu Sharmi, čovjek je izgubio dodir sa istinskom svrhom njegovog života. Suvremeni čovjek živi život koji nije vrijedan sjećanja, koji ne ostavlja traga na budućim generacijama i koji je naizgled lišen ikakvog pozitivnog utjecaja na budućnost. Upravo zbog toga naši dani postaju sve kraći, vrijeme sve brže protječe i curi nam iz ruku, dok u našim srcima ostaje jedino jadikovka o mogućnostima koje više nisu tu. Ova knjiga Robina Sharme napisana je s namjerom da nas nauči kako živjeti život koji će ostaviti traga na vrijeme koje dolazi, a jedini način da to postignemo je da otkrijemo svoj istinski poziv, svoju svrhu i nepokolebljivo koračamo prema njoj. Ispunjavajući svoj puni potencijal oplemenjujemo ljude koji nas okružuju i nadilazimo granice vlastite egzistencije, te naša djela postaju utkana u velebnu gradnju koju zovemo ljudskom civilizacijom. Riječima Ghandija, Sharma nas u ovoj knjizi uči kako da „budemo promjena koju želimo vidjeti u svijetu“.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Koncept izdavaštvo j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538326318

13.5x21cm

Meki uvez

2022.

216

Aleksandra Barlović

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje