Ženski povratak sebi
0

Ženski povratak sebi

Natalia de Barbaro

Ova knjiga je napisana za sve žene koje se osjećaju kao da su same na svom putu. Koje se, iz neznanja o boljem, očajnički drže starih obrazaca koji ih drže sputanima. Koje osjećaju da se u njihovom...

17,12 €

Sažetak knjige

Ova knjiga je napisana za sve žene koje se osjećaju kao da su same na svom putu. Koje se, iz neznanja o boljem, očajnički drže starih obrazaca koji ih drže sputanima. Koje osjećaju da se u njihovom životu nagomilano previše dužnosti, a radosti kao da su isparile. Nisi sama. Napisala sam ovu knjigu da ostavim tragove vlastitog puta, da pomognem i drugim ženama koje se ne mogu othrvati nemoći, strahu i tuzi, i koje osjećaju da ne mogu biti Svoje, u punini značenja te riječi. Koliko noći si provela u suzama, s osjećajem bespomoćnosti, samo zato jer si znala da te čeka još jedan dan glumljenja nečega što nisi, još jedan dan koračanja stazom koja nije tvoja, još jedan dan stavljanja tuđih potreba ispred svojih? To znaš samo ti, draga čitateljice. Napisala sam ovu knjigu da ti posluži kao zrcalo u kojemu ćeš se moći ugledati i shvatiti da nisi sama. I čitat ćemo je skupa, s vjerom da će se Duša koja sve zna probuditi u tebi i pomoći ti na tvom putu. Dopusti joj da te nježno povede u dubine istine i mudrosti koja se krije u tebi.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Poetika j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789534951941

14x21cm

Meki uvez

2022.

232

Mladen Martić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje