book cover
Ženski povratak sebi Natalia de Barbaro
book cover
Pročitaj odlomak

Ženski povratak sebi

Natalia de Barbaro

Ova knjiga je napisana za sve žene koje se osjećaju kao da su same na svom putu. Koje se, iz neznanja o boljem, očajnički drže starih obrazaca koji ih drže sputanima. Koje osjećaju da se u njihovom životu nagomilano previše dužnosti, a radosti kao da su isparile. Nisi sama. Napisala sam ovu knjigu d

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 232
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Ova knjiga je napisana za sve žene koje se osjećaju kao da su same na svom putu. Koje se, iz neznanja o boljem, očajnički drže starih obrazaca koji ih drže sputanima. Koje osjećaju da se u njihovom životu nagomilano previše dužnosti, a radosti kao da su isparile. Nisi sama. Napisala sam ovu knjigu da ostavim tragove vlastitog puta, da pomognem i drugim ženama koje se ne mogu othrvati nemoći, strahu i tuzi, i koje osjećaju da ne mogu biti Svoje, u punini značenja te riječi. Koliko noći si provela u suzama, s osjećajem bespomoćnosti, samo zato jer si znala da te čeka još jedan dan glumljenja nečega što nisi, još jedan dan koračanja stazom koja nije tvoja, još jedan dan stavljanja tuđih potreba ispred svojih? To znaš samo ti, draga čitateljice. Napisala sam ovu knjigu da ti posluži kao zrcalo u kojemu ćeš se moći ugledati i shvatiti da nisi sama. I čitat ćemo je skupa, s vjerom da će se Duša koja sve zna probuditi u tebi i pomoći ti na tvom putu. Dopusti joj da te nježno povede u dubine istine i mudrosti koja se krije u tebi.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Poetika j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Mladen Martić
ISBN-13: 9789534951941
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?