Zakoni pobjednika
0

Zakoni pobjednika

Bodo Schäfer

30 pravila za uspješan i ispunjen život

18,90 €

Sažetak knjige

Najjednostavnije rečeno, Schaferov "Zakoni pobjednika" je transformacijski vodič namijenjen onima koji teže uspjehu, sreći i osobnom ostvarenju. Schäfer, uspješan trener upravljanja vremenom i financijski guru, u ovoj knjizi predstavlja 30 univerzalnih zakona koji su ključni za postizanje uspjeha u životu. Međutim, ovo nisu samo zakoni. Ovo su temeljito razrađeni principi koji vam mogu pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim životom i steknete samopouzdanje potrebno za napredovanje. Svaki zakon u knjizi je detaljno objašnjen i dolazi s praktičnim zadacima i vježbama koje čitatelji mogu odmah primijeniti. Schäfer vodi čitatelje kroz proces učenja kako postići veći profesionalni uspjeh, zaraditi više novca, svladati strahove i upravljati stresom, razviti pobjedničke navike i donositi odluke s lakoćom. "Zakoni pobjednika" je priručnik koji je pomogao nebrojenim ljudima da se pridruže redovima produktivnih i uspješnih. Schafer obećava da će, ako svakodnevno čitate i primjenjujete jedan zakon, za samo mjesec dana početi živjeti život kakav želite – i kakav zaslužujete. Ovo je esencijalno čitanje za svakoga tko teži osobnom i profesionalnom razvoju, te nudi putokaz prema ostvarenju vaših najvećih snova i ambicija.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Poetika j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538481086

0x21x14cm

Meki uvez

2023.

322

Sanja Gjenero

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje