Vođa bez titule
0

Vođa bez titule

Robin Sharma

Postanite nadahnuće sebi i drugima

18,00 €

Sažetak knjige

Robin Sharma, jedan od najpoznatijih svjetskih konzultanata za poslovni uspjeh i liderstvo, već desetljećima pomaže elitnim tvrtkama i imućnim pojedincima da umože svoje bogatstvo. Ovom knjigom, njegova dokazana (i patentirana) formula za uspjeh postaje dostupna i vama. U njoj ćete otkriti konkretne korake kako da sebi, ali i svojoj organizaciji, omogućite vrhunske rezultate, čak i u ovim turbulentnim vremenima. U Vođi bez titule, Sharma otkriva tehnike za efikasnu suradnju i širenje utjecaja, istovremeno vas učeći kako prepoznati i iskoristiti prilike u razdobljima krize i transformacije. Temelj ovog učenje jest razvijanje inovatorskog stanja uma s kojim ćete stvoriti tim koji će vam donijeti vrhunske rezultate, a vama status, ne samo lidera, već i tvorca izvanrednih iskustava. Osim toga, ova knjiga obuhvaća i taktike za jačanje mentalne otpornosti i fizičkog stanja, elemente koji su neophodni za uspješno vođenje na bilo kojem području. Neovisno o vašoj poziciji u organizaciji i životnim uvjetima, Sharma ističe da svatko ima priliku izraziti izuzetno liderstvo. Cilj je maksimizirati vlastite potencijale, i ova knjiga će vam pokazati kako možete preuzeti kontrolu nad tom nevjerojatnom snagom, transformirajući ne samo svoj život, već i okolinu koja vas okružuje.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Koncept izdavaštvo j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538326578

0x21x13.5cm

Meki uvez

2023.

208

Ozren Melas

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje