book cover
Veliki Panda i Sićušni Zmaj James Norbury
book cover
Pročitaj odlomak

Veliki Panda i Sićušni Zmaj

James Norbury

Pridružite se Velikoj Pandi i Sićušnome Zmaju na njihovim putovanjima kroz godišnja doba. Da, često se izgube i, da, često čine greške, no njima je to samo jedan od načina spoznaje ljepote života. Naučite, zajedno s njima nadvladati sve prepreke s kojima se susreću, pomiriti se s nesigurnošću svakod

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 160
Dimenzije 16,5x21,5

Sažetak knjige

Pridružite se Velikoj Pandi i Sićušnome Zmaju na njihovim putovanjima kroz godišnja doba. Da, često se izgube i, da, često čine greške, no njima je to samo jedan od načina spoznaje ljepote života. Naučite, zajedno s njima nadvladati sve prepreke s kojima se susreću, pomiriti se s nesigurnošću svakodnevice i naučite uživati u svakom koraku puta. James Norbury, pisac ovih divnih pustolovina, ujedno ih je i popratio smirujućim i suptilnim ilustracijama, sve u nadi da svijet Pande i Zmaja i vama posluži kao odmorište za dušu tijekom teških i tmurnih dana.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Stilus knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Slavko Sobin
ISBN-13: 9789538347689
Dimenzije: 16,5x21,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?