book cover
Veliki Panda i Sićušni Zmaj James Norbury
book cover
Pročitaj odlomak

Veliki Panda i Sićušni Zmaj

James Norbury

Veliki Panda i Sićušni Zmaj pozivaju te na putovanje kroz sva doba godine! Pripremi se na mnogo lutanja i još više grešaka koje će ti pokazati svu ljepotu života! Pridruži im se i pomogni im prevladati brojne prepreke i nesigurnosti da biste zajedno naučili smijuckati se pri svakom koraku ovog vesel

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 160
Dimenzije 16,5x21,5

Sažetak knjige

Veliki Panda i Sićušni Zmaj pozivaju te na putovanje kroz sva doba godine! Pripremi se na mnogo lutanja i još više grešaka koje će ti pokazati svu ljepotu života! Pridruži im se i pomogni im prevladati brojne prepreke i nesigurnosti da biste zajedno naučili smijuckati se pri svakom koraku ovog veselog puta. James Norbudy donosi vam ove divne pustolovine naših junaka, popraćene ilustracijama iz kojih izvire smirenost, koje će vašem duhu poslužiti kao odavno zasluženi odmor i sklonište od tmurnih dana.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Stilus knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Slavko Sobin
ISBN-13: 9789538347689
Dimenzije: 16,5x21,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?