Veliki Panda i Sićušni Zmaj
1

Veliki Panda i Sićušni Zmaj

James Norbury

Veliki Panda i Sićušni Zmaj pozivaju te na putovanje kroz sva doba godine! Pripremi se na mnogo lutanja i još više grešaka koje će ti pokazati svu ljepotu života! Pridruži im se i pomogni im...

19,78 €

Sažetak knjige

Veliki Panda i Sićušni Zmaj pozivaju te na putovanje kroz sva doba godine! Pripremi se na mnogo lutanja i još više grešaka koje će ti pokazati svu ljepotu života! Pridruži im se i pomogni im prevladati brojne prepreke i nesigurnosti da biste zajedno naučili smijuckati se pri svakom koraku ovog veselog puta. James Norbudy donosi vam ove divne pustolovine naših junaka, popraćene ilustracijama iz kojih izvire smirenost, koje će vašem duhu poslužiti kao odavno zasluženi odmor i sklonište od tmurnih dana.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Stilus knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538347689

16.5x21.5cm

Tvrdi uvez

2021.

160

Slavko Sobin

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?