book cover
Umijeće kreativnog razmišljanja Rod Judkins
book cover
Pročitaj odlomak

Umijeće kreativnog razmišljanja

Rod Judkins

Rod Judkins s glasovite londonske Likovne akademije Saint Martins proučavao je uspješne kreativne mislioce različitih profesija i iz svih povijesnih razdoblja. Iskorištavajući izvanredan niz referencijskih točki – od dadaističkog manifesta do dobitnika Nobelove nagrade za ekonomiju, od atelijera And

Format Meki uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 296
Dimenzije 13x19,8

Sažetak knjige

Rod Judkins s glasovite londonske Likovne akademije Saint Martins proučavao je uspješne kreativne mislioce različitih profesija i iz svih povijesnih razdoblja. Iskorištavajući izvanredan niz referencijskih točki – od dadaističkog manifesta do dobitnika Nobelove nagrade za ekonomiju, od atelijera Andyja Warhola do Einsteinova radnog stola – znanje koje je cijeli život prikupljao Judkins je sažeo u ovoj jezgrovitoj i iznenađujućoj knjizi koja će vas nadahnuti da razmišljate kreativnije i samopouzdanije. Shvatit ćete zašto biste trebali biti sretni kad vam vlak kasni, upoznat ćete najuspješniji kolegij u povijesti obrazovanja (čiji su svi studenti postali nobelovci), otkrit ćete zašto golotinja pri držanju govora u javnosti može biti smetnja, ali i iznenađujuće uvjerljiva, a naučit ćete i zašto je u dvadeset prvom stoljeću nezakonito biti dobar kao Michelangelo.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Školska knjiga d.d.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789530600300
Dimenzije: 13x19,8
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?