book cover
Ti si opasna faca Jen Sincero
book cover
Pročitaj odlomak

Ti si opasna faca

Kako prestati sumnjati u vlastitu veličinu i početi živjeti fenomenalan život

Jen Sincero

U ovom osvježavajućem vodiču, Jen Sincero nam donosi dvadeset sedam zabavnih poglavlja koji obiluju inspirativnim i urnebesnim pričama, hrpom mudrih savjeta i još mudrijih psovki koji nas uče da prepoznamo i transformiramo vlastita uvjerenja koja nas sabotiraju i zbog kojih nam se želje i ambicije n

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 240
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

U ovom osvježavajućem vodiču, Jen Sincero nam donosi dvadeset sedam zabavnih poglavlja koji obiluju inspirativnim i urnebesnim pričama, hrpom mudrih savjeta i još mudrijih psovki koji nas uče da prepoznamo i transformiramo vlastita uvjerenja koja nas sabotiraju i zbog kojih nam se želje i ambicije ne ispunjavaju. Ova knjiga će vam pomoći da se zaljubite u život, da zaradite napokon taj prokleti novac i da živite intenzivnije nego ikad. Nuspojave čitanja Sincereove knjige su shvaćanje kakvi zaista jesmo, prihvaćanje nepromjenjivoga, mijenjanje neprihvatljivoga te kako ići kroz život s pomoću Sile!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Budilnik izdavaštvo j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Sanja Marić
ISBN-13: 9789534934128
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?