book cover
Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću Robert Fulghum
book cover
Pročitaj odlomak

Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću

Robert Fulghum

Robert Fulghum 1986. godine objavio je knjigu koja je postala bestseler broj jedan New York Timesa – Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću. Fulghum se nakon više godina vraća toj knjizi koju su prigrlili milijuni čitatelja diljem svijeta, dajući joj novi predgovor i dvadeset i pet dodatnih ese

Format Meki uvez
Godina izdanja 2023
Broj stranica 216
Dimenzije 13,5x21

Sažetak knjige

Robert Fulghum 1986. godine objavio je knjigu koja je postala bestseler broj jedan New York Timesa – Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću. Fulghum se nakon više godina vraća toj knjizi koju su prigrlili milijuni čitatelja diljem svijeta, dajući joj novi predgovor i dvadeset i pet dodatnih eseja. Fulghum nudi nova razmišljanja o životu, smrti, ljubavi, tuzi i najboljem pohanom odresku u kontinentalnoj Americi. Daje nam upute kakve su mudrosti skrivene u hrpi rublja… čarobna svojstva otkrivena u kutiji pastelnih bojica… igra skrivača nasuprot igri sardina – i kako su te igre povezane s prirodom Boga. Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću upravo buja životom i značenjem koje pronalazimo u najsitnijim pojedinostima. U godinama otkad je knjiga prvi put objavljena, Fulghum je imao vremena razmisliti, iznova je ocijeniti i preispitati. Stoga ovo izdanje donosi njegove misli o klasičnim temama, ali i novije eseje. Možda će, u današnjem kaotičnom, zahtjevnom svijetu, ovi eseji o životu još dublje odjeknuti – kada čitatelji otkriju koliki se univerzalni uvidi mogu pronaći u najobičnim događajima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Koncept izdavaštvo j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Mirna Čubranić
ISBN-13: 9789538326523
Dimenzije: 13,5x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?