book cover
Spali dnevnik Sharon Jones
book cover
Pročitaj odlomak

Spali dnevnik

Sharon Jones

KOLIKO ISKRENI MOŽETE BITI KAD VAS NITKO NE GLEDA? Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, LinkedIn, SMS, Snapchat, YouTube… Svijet je postao jedna golema ispovjedaonica. Obrćući taj trend, Spali dnevnik potiče vas da ne dijelite ništa. Svojim prodornim pitanjima i misaonim eksperimentima, ovaj vas os

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 144
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

KOLIKO ISKRENI MOŽETE BITI KAD VAS NITKO NE GLEDA? Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, LinkedIn, SMS, Snapchat, YouTube… Svijet je postao jedna golema ispovjedaonica. Obrćući taj trend, Spali dnevnik potiče vas da ne dijelite ništa. Svojim prodornim pitanjima i misaonim eksperimentima, ovaj vas osobni dnevnik izaziva da sami sa sobom zaigrate igru istine. Pomaknite svoje granice; razmislite o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti pa samo za sebe stvorite tajnu knjigu o sebi. A kad završite, bacite je, sakrijte ili, jednostavno, spalite nakon pisanja.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Poetika j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ruđer Jeny
ISBN-13: 9789534951927
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?