Redovnik koji je prodao svoj Ferrari
0

Redovnik koji je prodao svoj Ferrari

Robin Sharma

Redovnik koji je prodao svoj Ferrari je najpoznatiji roman kanadskog autora Robina Sharme, priznatog svjetskog humanitarca i jednog od vodećih osobnih i poslovnih savjetnika koji je inspirirao tisuće...

17,12 €

Sažetak knjige

Redovnik koji je prodao svoj Ferrari je najpoznatiji roman kanadskog autora Robina Sharme, priznatog svjetskog humanitarca i jednog od vodećih osobnih i poslovnih savjetnika koji je inspirirao tisuće ljudi da promijene svoje živote iz korijena. Radnja Redovnika Koji je Prodao Svoj Ferrari se razvija kroz oči Juliana Mantlea, uspješnog odvjetnika koji je na rubu živčanog sloma zbog stresa, i koji konačno odluči napustiti svoje bogatstvo i otići na Himalaje pronaći mir. Tokom svog boravka u planini, Robin Sharma kroz Julianove riječi artikulira 7 temeljnih značajki prosvjetljenog bića: kontrola uma, osjećaj svrhovitosti, vjeru u proces, poštovati vrijednost remena, služiti druge i prigrliti sadašnjost. Ono što Julian Mantle nauči na svom putovanju, Robin Sharma želi usaditi i u vas: da živite život punim plućima, da vjerujete unutarnjem osjećaju i da ne budete rob materijalnome. Ova knjiga je neizostavan suputnik za sve one koji su na dugom putovanju prema boljem sebi, i kao takva ostavit će neizbrisiv trag u vašim životima.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Koncept izdavaštvo j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538326004

13.5x21cm

Meki uvez

2020.

200

Aleksandra Mihaljević Barlović

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?