Putovanje Velikog Pande i Sićušnog Zmaja
0

Putovanje Velikog Pande i Sićušnog Zmaja

James Norbury

Putovanje Velikog Pande i Sićušnog Zmaja Jamesa Norburya donosi nastavak priče o pandi i zmaju koja nastavlja inspirirati čitatelje svih uzrasta svojim slatkim ali dubokim prijateljstvom! Pratite...

19,90 € (149,94 kn)

Sažetak knjige

Putovanje Velikog Pande i Sićušnog Zmaja Jamesa Norburya donosi nastavak priče o pandi i zmaju koja nastavlja inspirirati čitatelje svih uzrasta svojim slatkim ali dubokim prijateljstvom! Pratite njihovu novu pustolovinu koja ih vodi na put daleko od kuće, ali bliže jedno drugome, ispunjenu predivnim ilustracijama prepunim šarma i topline! Kada se Sićušni Zmaj povjeri Velikom Pandi da se ne više ne osjeća sretnim, Panda ga odvodi na put kako bi iscijelili njegovo srce. Njihova fantastična avantura podučit će vas ljepoti ustrajanja i kako prebroditi velike izazove da biste si utabali put prema unutarnjem miru i ispunjenosti. Svakim korakom Zmaj i Panda uče o tome kako su izazovi i promjene sasvim prirodni dijelovi života ključni za rast. Puna drevne mudrosti, humora i nježnosti, Putovanje Velikog Pande i Sićušnog Zmaja priča je o pomirenju i prihvaćanju života, hrabrosti koja je za to potrebna, ispričana kroz kratke crtice neizmjerne dubine.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Stilus knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533720302

16.5x21.5cm

Tvrdi uvez

2022.

160

Lada Furlan Zaborac

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?