book cover
Putovanje Velikog Pande i Sićušnog Zmaja James Norbury
book cover
Pročitaj odlomak

Putovanje Velikog Pande i Sićušnog Zmaja

James Norbury

Putovanje Velikog Pande i Sićušnog Zmaja Jamesa Norburya donosi nastavak priče o pandi i zmaju koja nastavlja inspirirati čitatelje svih uzrasta svojim slatkim ali dubokim prijateljstvom! Pratite njihovu novu pustolovinu koja ih vodi na put daleko od kuće, ali bliže jedno drugome, ispunjenu predivni

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 160
Dimenzije 16,5x21,5

Sažetak knjige

Putovanje Velikog Pande i Sićušnog Zmaja Jamesa Norburya donosi nastavak priče o pandi i zmaju koja nastavlja inspirirati čitatelje svih uzrasta svojim slatkim ali dubokim prijateljstvom! Pratite njihovu novu pustolovinu koja ih vodi na put daleko od kuće, ali bliže jedno drugome, ispunjenu predivnim ilustracijama prepunim šarma i topline! Kada se Sićušni Zmaj povjeri Velikom Pandi da se ne više ne osjeća sretnim, Panda ga odvodi na put kako bi iscijelili njegovo srce. Njihova fantastična avantura podučit će vas ljepoti ustrajanja i kako prebroditi velike izazove da biste si utabali put prema unutarnjem miru i ispunjenosti. Svakim korakom Zmaj i Panda uče o tome kako su izazovi i promjene sasvim prirodni dijelovi života ključni za rast. Puna drevne mudrosti, humora i nježnosti, Putovanje Velikog Pande i Sićušnog Zmaja priča je o pomirenju i prihvaćanju života, hrabrosti koja je za to potrebna, ispričana kroz kratke crtice neizmjerne dubine.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Stilus knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Lada Furlan Zaborac
ISBN-13: 9789533720241
Dimenzije: 16,5x21,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?