Prvo se pobrini za svoje dupe
0

Prvo se pobrini za svoje dupe

Bojana Ivanović

Pomalo sebična knjiga o tome kako sebe staviti na prvo mjesto u ljubavi, krevetu, društvu i poslu te kako se pobrinuti za svoje tijelo, zdravlje i um bez grižnje savjesti i straha. Bez grižnje...

24,00 € (180,83 kn)

Sažetak knjige

Pomalo sebična knjiga o tome kako sebe staviti na prvo mjesto u ljubavi, krevetu, društvu i poslu te kako se pobrinuti za svoje tijelo, zdravlje i um bez grižnje savjesti i straha. Bez grižnje savjesti i straha. Voljeti samoga sebe i pobrinuti se za svoje dupe možda zvuči kao sebičan čin. Ali, nije. To je čin ljubavi. Prema samoj SEBI. Ljubav prema sebi jedna je od najviše podcijenjenih i obezvrijeđenih vrijednosti. Često je zamjenjuju s arogancijom i sebičnošću. Uče nas da volimo druge, ali se prilično malo priča o tome koliko je važno da volimo i sami sebe. Nitko nam ne kaže da je odnos sa samim sobom važniji od bilo kojeg drugog odnosa. Knjiga za sve koji žele SEBE staviti na PRVO MJESTO. Kada i kako u današnjem ludom tempu života uopće pronaći vrijeme da se pobrinemo za sebe? Iz dana u dan čeka nas hrpa posla, a istovremeno se brinemo za svoju obitelj i prijatelje, rješavamo probleme drugih te im činimo usluge. Pritom na sebe i svoje potrebe često – zaboravimo. Osjećamo grižnju savjesti kad se ponekad usudimo pomisliti da sebe stavimo na prvo mjesto, a istovremeno se bojimo da takvim postupanjem ne razočaramo ili ne uvrijedimo druge. Funkcioniramo na autopilotu udovoljavanja i u svojem životu igramo samo sporednu ulogu. Je li zaista toliko loše pobrinuti se za svoje dupe i sebe staviti na prvo mjesto, kao što to mnogi misle? Jesmo li zbog toga loše osobe? Jesmo li egoisti? Zar nam nije stalo do drugih ljudi? U ovoj pomalo sebičnoj knjizi shvatit ćete da postati sam sebi prioritet nije ništa loše. Dapače, to je nužno. Da, nužno. Pobrinuti se za svoje dupe nužno je, pogotovo ako želimo biti i fizički i psihički zdravi te ako želimo biti mirni i zadovoljni svojim životom.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Bojana Ivanovič s.p

Hrvatski jezik

9789619571705

14.5x20.5cm

Meki uvez

2022.

240

-

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?