book cover
Pet stvari za kojima umirući najviše žale Bronnie Ware
book cover
Pročitaj odlomak

Pet stvari za kojima umirući najviše žale

Bronnie Ware

Da smo barem imali hrabrosti živjeti onako kako smo zaista željeli, a ne onako kako su drugi očekivali od nas. Da barem nismo toliko radili. Da smo barem imali hrabrosti izraziti osjećaje. Da smo barem ostali u kontaktu s prijateljima. Da smo si barem dopustili biti sretniji. Australka Bronnie Ware

Format Meki uvez
Godina izdanja 2023
Broj stranica 320
Dimenzije 13,5x21

Sažetak knjige

Da smo barem imali hrabrosti živjeti onako kako smo zaista željeli, a ne onako kako su drugi očekivali od nas. Da barem nismo toliko radili. Da smo barem imali hrabrosti izraziti osjećaje. Da smo barem ostali u kontaktu s prijateljima. Da smo si barem dopustili biti sretniji. Australka Bronnie Ware nakon desetogodišnje bankarske karijere odlučila je potražiti posao koji će je više ispuniti radošću i smislom. Iako se nije školovala za to, život ju je odveo u svijet palijativne njege. Radeći s umirućima, kao i s njihovim obiteljima, susrela se s mnogim mudrim ljudima koji su joj dali sjajne životne savjete i – ona ih je i sama odlučila primijeniti. Provodeći vrijeme s njima i upijajući njihove nadahnjujuće riječi, otkrila je pet stvari za kojima najviše žale ljudi čiji se život bliži kraju. Ovom nam knjigom Bronnie Ware želi pomoći da se ne nađemo u sličnoj situaciji i da jednoga dana, kad već bude prekasno, ne žalimo za stvarima koje smo mogli a nismo učinili. Mnogi od nas često o svom životu počnu razmišljati tek kad nam umre netko blizak ili kad se suočimo s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Ova nas knjiga nježno, ali srčano ohrabruje da ne čekamo da nas život natjera na akciju, već da pokušamo iskoristiti svoje potencijale i živimo život koji nam je suđen.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Koncept izdavaštvo j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Sanja Ščibajlo
ISBN-13: 9789538326516
Dimenzije: 13,5x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?