book cover
Okruženi narcisima Thomas Erikson
book cover
Pročitaj odlomak

Okruženi narcisima

Kako se zaštititi od tuđeg ega

Thomas Erikson

Tko kod je imao blisko iskustvo sa narcisoidnom ličnošću, zasigurno je upoznat sa njihovom intenzivnom potrebom da budu u centru pozornosti, nepokolebljivom sigurnošću da su uvijek u pravu i bezobzirnošću prema tuđim potrebama. Nova knjiga Thomasa Eriksona podsjetit će vas na neugodne trenutke kada

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 332
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Tko kod je imao blisko iskustvo sa narcisoidnom ličnošću, zasigurno je upoznat sa njihovom intenzivnom potrebom da budu u centru pozornosti, nepokolebljivom sigurnošću da su uvijek u pravu i bezobzirnošću prema tuđim potrebama. Nova knjiga Thomasa Eriksona podsjetit će vas na neugodne trenutke kada ste si dozvolili da vas narcis izmanipulira i upotrijebi kao oruđe u postizanju vlastitih ciljeva, ali će vam istovremeno dati i alate kako da se nosite s njima u budućnosti i naučite oduprijeti njihovom ubojitom šarmu. Naime, bihevioralni model koji Erikson izlaže u ovoj knjizi otvorit će vam oči na činjenicu o sveprisutnosti narcisa u današnjoj kulturi, i pružiti vam znanje kako da se oslobodite njihovih okova i živite sretniji, ispunjeniji i uspješniji život.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Poetika j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Marija Perišić
ISBN-13: 9789534951903
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?