Neukroćena
0

Neukroćena

Glennon Doyle

Puna duha i glasna, i ujedno silovita i nježna, Neukroćena je istovremeno i duboko intiman memoar kao i himna budilica. Ovo je priča o ženi koja shvati da biti dobra majka ne znači ugušiti vlastito...

17,24 €

Sažetak knjige

Puna duha i glasna, i ujedno silovita i nježna, Neukroćena je istovremeno i duboko intiman memoar kao i himna budilica. Ovo je priča o ženi koja shvati da biti dobra majka ne znači ugušiti vlastito Ja za dobrobit svoje djece, već ona koja se zna izboriti za sebe i koja će biti primjer svojoj djeci upravo kroz življenje punim plućima. U Neukroćenoj, Glennon Doyle nas uči kako se nositi sa razvodom, kako osnovati novu mješovitu obitelj, i kako slomljenost ili cjelovitost jedne obitelji ne mora ovisiti o njenoj strukturi, već o sposobnosti svih članova da se posvete zajedničkom cilju. Neukroćena je također i priča o tome kako svatko od nas treba prigrliti sebe, dopustiti da ono što se kuha u dubini naših duša iznjedri u stvarnost, kako bismo napokon izrasle u žene koje mogu sebe pogledati u zrcalo i sa uvjerenjem reći: EVO JE!

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mozaik knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531430388

14x20cm

Meki uvez

2021.

304

Vanda Podgoršek

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje