book cover
Neukroćena Glennon Doyle
book cover
Pročitaj odlomak

Neukroćena

Glennon Doyle

Puna duha i glasna, i ujedno silovita i nježna, Neukroćena je istovremeno i duboko intiman memoar kao i himna budilica. Ovo je priča o ženi koja shvati da biti dobra majka ne znači ugušiti vlastito Ja za dobrobit svoje djece, već ona koja se zna izboriti za sebe i koja će biti primjer svojoj djeci u

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 304
Dimenzije 14x20

Sažetak knjige

Puna duha i glasna, i ujedno silovita i nježna, Neukroćena je istovremeno i duboko intiman memoar kao i himna budilica. Ovo je priča o ženi koja shvati da biti dobra majka ne znači ugušiti vlastito Ja za dobrobit svoje djece, već ona koja se zna izboriti za sebe i koja će biti primjer svojoj djeci upravo kroz življenje punim plućima. U Neukroćenoj, Glennon Doyle nas uči kako se nositi sa razvodom, kako osnovati novu mješovitu obitelj, i kako slomljenost ili cjelovitost jedne obitelji ne mora ovisiti o njenoj strukturi, već o sposobnosti svih članova da se posvete zajedničkom cilju. Neukroćena je također i priča o tome kako svatko od nas treba prigrliti sebe, dopustiti da ono što se kuha u dubini naših duša iznjedri u stvarnost, kako bismo napokon izrasle u žene koje mogu sebe pogledati u zrcalo i sa uvjerenjem reći: EVO JE!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Vanda Podgoršek
ISBN-13: 9789531430388
Dimenzije: 14x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?