book cover
Na krivoga ste se namjerili! Dmitrij Kovpak
book cover
Pročitaj odlomak

Na krivoga ste se namjerili!

Vještine komunikacijske samoobrane u životu i poslu

Dmitrij Kovpak Andrej Kamenukin

Je li moguće ostati kul baš u svakoj konfliktnoj situaciji na poslu, u društvu i kod kuće? Kako ostati osjećajan, ali izbjeći emocionalna ranjavanja? Kako se suprotstaviti suptilnom psihičkom nasilju? Kako izaći na kraj s teškim ljudima? Kako uspješno pregovarati s članovima obitelji, ali i s poslov

Format Meki uvez
Godina izdanja 2013
Broj stranica 140
Dimenzije 15,5x23

Sažetak knjige

Je li moguće ostati kul baš u svakoj konfliktnoj situaciji na poslu, u društvu i kod kuće? Kako ostati osjećajan, ali izbjeći emocionalna ranjavanja? Kako se suprotstaviti suptilnom psihičkom nasilju? Kako izaći na kraj s teškim ljudima? Kako uspješno pregovarati s članovima obitelji, ali i s poslovnim partnerima? U ovom malom, ali sadržajnom priručniku pronaći ćete učinkovite tehnike izbjegavanja otrovnih komunikacijskih strelica... i koplja. Nakon toga ćete sigurno jednako lako izbjegavati lagane stresove i enormne pritiske. Iskoristite konkretne i nevjerojatno praktične savjete stručnjaka kako biste uspjeli bez živciranja i stresa, a usput sačuvali psihičko i fizičko zdravlje.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Planet Zoe d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ilona Posokhova
ISBN-13: 9789537685485
Dimenzije: 15,5x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?