Mudrost nesigurnosti
0

Mudrost nesigurnosti

Alan W. Watts

Poruka za doba tjeskobe

11,81 €

Sažetak knjige

Mudrost Nesigurnosti govori o našoj razapetosti između javnog i privatnog života, između prošlosti i budućnosti, religije i znanosti, poznatog i nepoznatog, života i smrti… Razapeti smo između suprotnosti i ekstrema i prelako zaboravljamo na ovdje i sad, na vlastito iskustvo svijeta koje se odvija jedino u sadašnjem trenutku. Ovim remek-djelom nas legendarni Alan Watts podsjeća da jedino prisustvom u sadašnjosti možemo promijeniti i ispraviti naš životni smjer i naći ravnotežu u beskrajnoj dualnosti ovog svijeta.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Budilnik izdavaštvo j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789534934173

14x21cm

Meki uvez

2022.

136

Vlasta Mihavec

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje