book cover
Mama 365 s ljubavlju na dar Helen Exley
book cover
Pročitaj odlomak

Mama 365 s ljubavlju na dar

Helen Exley

Ovo je divan poklon za majku. Posebno dizajniran i osmišljen kako bi stajao uz njezino uzglavlje ili na stolu, podsjećajući je svaki dan u životu koliko je cijenjena i voljena - za njezin trud, ljubaznost i konstantnu ljubav. Za svaki dan odaberite jedan od 365 mudrih, šaljivih i toplih citata. Svak

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2013
Broj stranica 365
Dimenzije 11,5x13,5

Sažetak knjige

Ovo je divan poklon za majku. Posebno dizajniran i osmišljen kako bi stajao uz njezino uzglavlje ili na stolu, podsjećajući je svaki dan u životu koliko je cijenjena i voljena - za njezin trud, ljubaznost i konstantnu ljubav. Za svaki dan odaberite jedan od 365 mudrih, šaljivih i toplih citata. Svaka je misao upotpunjena dražesnom ilustracijom-jedinstveni dar za svaku majku.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Naklada Veble
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532511475
Dimenzije: 11,5x13,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?