Mačak koji je poučavao zen
0

Mačak koji je poučavao zen

James Norbury

"Mačak koji je poučavao zen" je čarobna priča koju je napisao i ilustrirao James Norbury, već poznat po svom međunarodnom bestseleru "Big Panda and Tiny Dragon". Ova knjiga je prekrasno ilustrirano...

23,90 €

Sažetak knjige

"Mačak koji je poučavao zen" je čarobna priča koju je napisao i ilustrirao James Norbury, već poznat po svom međunarodnom bestseleru "Big Panda and Tiny Dragon". Ova knjiga je prekrasno ilustrirano putovanje u samoistraživanje i važnost veza koje uspostavljamo na tom putu, te je bazirana na drevnim japanskim Zen pričama. U srcu ove priče je stari mačak, mudar i samouvjeren, čiji se svijet mijenja kad sazna za drevni bor u dubokoj šumi. Pod tim borom, kako kažu, može se pronaći beskrajna mudrost. U potrazi za tim stablom, mačak kreće na putovanje kroz šumu gdje susreće duge živopisne likove, te svaki od njih ima svoju priču i lekciju za podijeliti. Inspirirana zen pričama, ova knjiga donosi predivne ilustracije i nježan glas koji skupa stvaraju atmosferu mira i introspekcije. "Mačak koji je poučavao zen" nije samo za djecu, već pruža bezvremenske uvide i mudrosti primjenjive za čitatelje svih dobi.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Stilus knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533721378

0x23x18.9cm

Tvrdi uvez

2023.

176

Lada Furlan Zaborac

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje