book cover
Kako izbjeći manipulatore Christel Petitcollin
book cover
Pročitaj odlomak

Kako izbjeći manipulatore

Za one koji beskonačno analiziraju

Christel Petitcollin

Načini na koje možemo biti izmanipulirani su bezbrojni. Od emocionalne ucjene koju možemo doživjeti u obitelji ili poslu, do podčinjavanja prijatelju ili partneru u vezi. U bilo kojem području života, pronaći ćemo ljude koji će biti sretni ugrabe li priliku da manipuiraju sa nama, a tehnike i taktik

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 240
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Načini na koje možemo biti izmanipulirani su bezbrojni. Od emocionalne ucjene koju možemo doživjeti u obitelji ili poslu, do podčinjavanja prijatelju ili partneru u vezi. U bilo kojem području života, pronaći ćemo ljude koji će biti sretni ugrabe li priliku da manipuiraju sa nama, a tehnike i taktike koje mogu biti upotrijebljene protiv nas su nevjerojatno učinkovite i profinjene, toliko da ih je nerijetno iznimno teško prepoznati. U srži ove knjige nalaze se ispovijesti žrtava manipulacije, a iz njih Christel Petitcollin na jasan i čitak način ekstrapolira svoju temeljnu tezu: da inteligentne osobe oduvijek imaju problema sa prepoznavanjem privida u drugima, napose loše namjere prividno zamaskirane dobrohotnošću, da baš zbog vlastitih dobrih namjera nisu u stanju prepoznati izvor tuđeg manipulativnog ponašanja. Kada zatvorite posljednju stranicu, moći ćete prepoznavati toksične osobe u svojoj okolini i novostečeno znanje će vas osloboditi od statusa serijske žrtve manipulacija i povratiti vam psihološku neovisnost.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Poetika j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Dubravka Celebrini
ISBN-13: 9789534951934
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?