book cover
Kad prijateljstvo boli Jan Yeger
book cover
Pročitaj odlomak

Kad prijateljstvo boli

Jan Yeger

Cilj knjige “Kada prijateljstvo boli” jest da približiti vam pomagala za prepoznavanje, i izlaženje na kraj s destruktivnim i štetnim prijateljstvima. Čitajući ovu knjigu dobit ćete bolji uvid u to zbog čega u prijateljstva, poglavito vaša ili vama bliskih osoba, pukla ili su trebala završiti, te ka

Format Meki uvez
Godina izdanja 2009
Broj stranica 228
Dimenzije 15x23

Sažetak knjige

Cilj knjige “Kada prijateljstvo boli” jest da približiti vam pomagala za prepoznavanje, i izlaženje na kraj s destruktivnim i štetnim prijateljstvima. Čitajući ovu knjigu dobit ćete bolji uvid u to zbog čega u prijateljstva, poglavito vaša ili vama bliskih osoba, pukla ili su trebala završiti, te kako se nositi s tim okončanjima. Nadalje, ako imate naviku stvaranja negativnih prijateljstava, knjiga će vam pomoći u odabiru pozitivnih i zdravih prijatelja koji će vam obogatiti život i pomoći vam da brže uspijete i napredujete u karijeri.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Naklada Veble
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532510805
Dimenzije: 15x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?