Izvan reda
0

Izvan reda

Jordan B. Peterson

Još 12 pravila za život

22,30 €

Sažetak knjige

Već s 12 pravila za život, klinički psiholog i profesor Sveučilišta u Torontu pomogao je milijunima da iznjedre red iz kaosa koji ih je gušio, a sada donosi nastavak u kojem nas ponovno uči o uvođenju reda u kaos života. Ova odvažna nadogradnja prvih 12 pravila za život iznosi načela koja nam pomažu da prebrodimo i izdržimo iscrpljujući napor želje da uvedemo red u vlastiti život. U vremenima kada kolektivna ljudska volja želi utjecati na svaku sferu života – od društvenih struktura do emotivnog života – Jordan Peterson upozorava na opasnost od previše sigurnosti i previše komfora. Također, nudi strategije kojima ćete nadvladati kulturološke, znanstvene i psihološke sile koje nas uvjetuju na tiraniju i uči nas kako se osloniti na vlastite instinkte u potrazi za smislom – naročito onda kada se osjećamo bespomoćnima. Dok nam kaos prijeti nestabilnošću i ostavlja nas bez vjere u sretnu budućnost, pretjerana podložnost redu može nas učiniti podložnima autoritetu i submisivnima. Izvan Reda vodi nas skrivenim puteljkom koji dijeli ova dva principa stvarnosti i vodi nas do savršenog balansa koji će izroditi sreću.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Verbum d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532357363

15.2x22.8cm

Tvrdi uvez

2021.

408

Valentino Findrik

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje