book cover
Izvan reda Jordan B. Peterson
book cover
Pročitaj odlomak

Izvan reda

Još 12 pravila za život

Jordan B. Peterson

Već s 12 pravila za život, klinički psiholog i profesor Sveučilišta u Torontu pomogao je milijunima da iznjedre red iz kaosa koji ih je gušio, a sada donosi nastavak u kojem nas ponovno uči o uvođenju reda u kaos života. Ova odvažna nadogradnja prvih 12 pravila za život iznosi načela koja nam pomažu

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 408
Dimenzije 15,2x22,8

Sažetak knjige

Već s 12 pravila za život, klinički psiholog i profesor Sveučilišta u Torontu pomogao je milijunima da iznjedre red iz kaosa koji ih je gušio, a sada donosi nastavak u kojem nas ponovno uči o uvođenju reda u kaos života. Ova odvažna nadogradnja prvih 12 pravila za život iznosi načela koja nam pomažu da prebrodimo i izdržimo iscrpljujući napor želje da uvedemo red u vlastiti život. U vremenima kada kolektivna ljudska volja želi utjecati na svaku sferu života – od društvenih struktura do emotivnog života – Jordan Peterson upozorava na opasnost od previše sigurnosti i previše komfora. Također, nudi strategije kojima ćete nadvladati kulturološke, znanstvene i psihološke sile koje nas uvjetuju na tiraniju i uči nas kako se osloniti na vlastite instinkte u potrazi za smislom – naročito onda kada se osjećamo bespomoćnima. Dok nam kaos prijeti nestabilnošću i ostavlja nas bez vjere u sretnu budućnost, pretjerana podložnost redu može nas učiniti podložnima autoritetu i submisivnima. Izvan Reda vodi nas skrivenim puteljkom koji dijeli ova dva principa stvarnosti i vodi nas do savršenog balansa koji će izroditi sreću.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Verbum d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Valentino Findrik
ISBN-13: 9789532357363
Dimenzije: 15,2x22,8
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?