book cover
Ispričat ću ti priču Jorge Bucay
book cover
Pročitaj odlomak

Ispričat ću ti priču

Jorge Bucay

Ispričat ću ti priču delikatna je i profinjena pripovijetka o mladiću na pragu zrelosti koji je u potrazi za srećom. U središtu priče nalaze se mladi Demián, koji traži pomoć u suočavanju sa svijetom, odrastanjem, a naposljetku i suočavanjem sa samim sobom; i Jorge, njegov psihoterapeut koji mu demo

Format Meki uvez
Godina izdanja 2015
Broj stranica 272
Dimenzije 13,5x19,5

Sažetak knjige

Ispričat ću ti priču delikatna je i profinjena pripovijetka o mladiću na pragu zrelosti koji je u potrazi za srećom. U središtu priče nalaze se mladi Demián, koji traži pomoć u suočavanju sa svijetom, odrastanjem, a naposljetku i suočavanjem sa samim sobom; i Jorge, njegov psihoterapeut koji mu demonstrira umijeće pripovijedanja i moć priče te zašto se psihoterapija nekad nazivala liječenjem govorom. Putovanje koje Jorge plete za Demiána vodi ga, zajedno sa čitateljem, kroz sve kulture svijeta: od grčkih drevnih mitova, japanskih koan-priča, do starih pripovijetki europskih naroda, a ponekad put krče i njegove vlastite tvorevine. Demián kroz kreacije ovog majstora pripovijedanja upoznaje sebe i uči kako se suočiti sa problemima koji ga tište – od problema na poslu, ljubavnog života, odnosa sa prijateljima i obitelji, sve dok napokon ne preraste svoje predrasude. Jorge Bucay nam pokazuje kako da s entuzijazmom priđemo zadatku upoznavanja samih sebe i kako da gledamo život oči u oči i pritom osjećamo užitak, ugodu i mir. Kao i Demiána, ovaj majstor pripovijetki, jednostavnim i optimističnim jezikom uči nas kako da učinimo sebe sretnima i ispunjenima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Fraktura d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Silvana Roglić
ISBN-13: 9789532666694
Dimenzije: 13,5x19,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?